Osovine za gradjevinske mašine

ZF osovine

ZF osovine predstavljaju ključni deo u domenu teške mehanizacije, nudeći vrhunsku performansu i pouzdanost u širokom spektru mašina. Ove osovine se često koriste u različitim sektorima, uključujući građevinsku, transportnu i industriju poljoprivrede. 

Raznovrsne mašine, poput teretnih vozila, autobusa, građevinskih mašina i poljoprivrednih traktora, koriste ZF osovine kako bi obezbedile stabilnost i efikasnost tokom raznovrsnih operacija. Postoje različite vrste ZF osovina, uključujući konvencionalne osovine i osovine sa samooblikujućim zupčanicima, prilagođavajući se različitim potrebama vožnje i terena.

Ono što ZF osovine izdvaja je njihova vrhunska inženjerska konstrukcija, koja obezbeđuje optimalan prenos snage i smanjuje gubitak energije. Ove osovine se odlikuju izdržljivošću i dugovečnošću, pružajući visok nivo performansi čak i u zahtevnim uslovima rada.

Naša kompanija je ponosni distributer ZF osovina, pružajući širok asortiman ovih ključnih komponenti za tešku mehanizaciju. Pored prodaje novih osovina, nudimo i stručne usluge popravke i održavanja. Naš tim visoko obučenih tehničara posvećen je održavanju optimalnog stanja vaših ZF osovina, obezbeđujući dug vek trajanja i visoke performanse vaših vozila.

Nudimo upravljačke osovine koje se odlikuju još i velikom preciznošću kod upravljanja. Koriste se kod mobilih bagera, utovarivača sa zadnjom kašikom, telehedlerima, traktorima.

Kao i fiksne osovine koje se oriste na utovarivačima, valjcima, damperima, grejderima, bagerima, traktorima, telehendlerima.